2017. okt 11.

Most akkor ki állítja meg Sorost?

írta: Csík Juci
Most akkor ki állítja meg Sorost?

Nem csak a Fidesz képviselői gondolják azt , hogy Soros maga az ördög.

17634332_739131516268144_6189133084241223261_n.jpg

A tegnapi felszólalás látszólag mindent visz:„A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!”

Soros démon, hazaáruló, nemzetbiztonsángi kockázat és csápjai is vannak!

A CEU ügy kapcsán nyilatkozta Vona Gábor: "teljesen világos, hogy Soros György csupán ürügy Orbán Viktor számára, hogy elterelje a figyelmet a fontos ügyekről. Soros György Orbán Viktor démona, győzze le maga, ha tudja."

Mirkóczki Ádám, a jobbik szóvivője júliusban azt mondta: miközben a kormány hadjáratot indított Soros György ellen a migráció támogatásáért, egy „Soros György 2”-vel üzletel. A Jobbik szerint Armand Arton, az Arton Capital vezetője egy globalizáció-, bevándorlás- és kvótapárti üzletember, aki nyolcmilliárd forinthoz jutott a magyar kötvényeken keresztül.

Apáti István, a Jobbik  másik szóvivője még augusztusban azt nyilatkozta:" a diplomatáknak fel kell vetniük Soros György tevékenységét, hogy miért nem folyik ellene büntetőeljárás és miért nem indult nemzetközi körözés hazaárulás, hűtlenség, a közélet tisztasága elleni bűncselekmény miatt." A Jobbik szerint a Fidesz a letelepedési kötvények révén egy Soros Györgyhöz hasonló üzletemberrel áll kapcsolatban.

Íme a betyársereg határozott véleményeSoros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni.A CEU (Közép-európai Egyetem) az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait. Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat.Olyan kártékony figurák oktatnak és oktattak a Soros-egyetemen, mint például Kis János, az SZDSZ alapítója, Bokros Lajos, a Horn-kormány népnyúzó pénzügyminisztere vagy Balázs Péter, a Bajnai-kormány Bilderberg-féle külügyminisztere. Rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szervezeteit.

A 444 számoltbe róla (még májusban), hogy a Terrorelhárítási Központ javaslatára,  a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal „Magyarország területéről kiutasította, és beutazási, illetve tartózkodási tilalmat rendelt el” James Dowsonnal és Nick Griffinnel szemben. Ők a brit szélsőjobb ismert figurái, és mindketten az egyre terebélyesedő budapesti nemzetközi szélsőjobboldali közösség tagjai és aktív szervezői. Griffin a Stop Operation Soros! konferencia szünetében lényegében azt mondta a portálnak, hogy Budapesten már jól működik a nemzetközi szélső-jobboldali közösség.

És végezetül az Erő és Elszántság tegnapi fotója, mert azóta a facebook törölte az oldalunkat:ero.jpg

Szóval akkor ki állítja meg az Amerikában élő 80 éves bácsit? 

Szólj hozzá

vicc jobbik soros sorosgyörgy 444 nemzetikonzultáció szőnyegalól ésegyébszimpatikusfiatalemberek sorosterv